Повторно използване ,Повторно използване, Рециклиране /Reuse Reduse Recycle

Повторно използване ,Повторно използване, Рециклиране /Reuse Reduse Recycle

  1. Намалете отпечатъка си върху околната среда и дайте нов живот на старите си шапки с нашата програма за рециклиране. Вие не само ще помогнете на планетата, но и ще спестите пари
  2. Не изхвърляйте старите си шапки - рециклирайте ги и ги използвайте повторно! Нашата програма предлага набор от опции за пренасочване на вашите шапки, от даряване на местни благотворителни организации до повторно използване в нови аксесоари.
  3. Надстройте колекцията си от шапки, като същевременно намалите отпадъците с нашите специални предложения за рециклирани шапки. Ще се почувствате добре от покупката си, знаейки, че е екологична и устойчива. Присъединете се към нашата инициатива за рециклиране на шапки и направете положително въздействие върху околната среда.
  4. Ние ще възнаградим усилията ви със специални отстъпки при следващата ви покупка.
  5. Дайте втори шанс на старите си шапки и в същото време спестете пари! Нашата програма за рециклиране предлага специални стойности за замяна на вашите стари шапки срещу нови покупки.
  6. Търсите уникален и екологичен аксесоар? Нашите рециклирани шапки са единствени по рода си парчета, които демонстрират вашия стил и ангажимент към устойчивостта. Кажете сбогом на разхвърляните шкафове и здравейте на една по-чиста планета с нашата програма за рециклиране на шапки.
  7. Насладете се на изключителни отстъпки при следващата си покупка, когато рециклирате при нас. Нашата програма за рециклиране на шапки е повече от просто добро дело - това е умна инвестиция в по-добро бъдеще. Със специални оферти и награди ще бъдете мотивирани да продължите да връщате.
  8. Не оставяйте старите си шапки да се изхвърлят – присъединете се към нашата програма за рециклиране и направете разлика. Ще бъдете изумени от креативните начини, по които можем да променим предназначението на вашите шапки! Заедно можем да направим разлика в намаляването на отпадъците и опазването на нашата планета. 
  9. Присъединете се към нашата кампания за рециклиране и повторна употреба на шапки и получете изключителни отстъпки и оферти
Тук са нашите цени за обновяване и рециклиране
*Пране на шапка - (Ако шапката е много замърсена) преди да бъде обработена и оформена (25 лв.)
*Декорация по избор (50 лв.)
*Избор на форма - (30 лв.)
*Възстановяване на стара форма без декорации. (200 лв)
*Изработена изцяло по формата и размерите на старата шапка. Това включва: Пране, Избор на размер и форма, Избор на декорация - (300 лв.)
*Фино почистване и възстановяване на формата, изправяне и периферия, малка декорация (200 лв.)
Изпратете снимка на старата си шапка и ние ще ви кажем какво можем да направим за нея.
Изпратете ни имейл на: Jozjosephine@gmail.com, ние ще ви посъветваме какво е най-добро за вашата шапка. В зависимост от сложността на рециклирането се определя времето за подновяването му или в рамките на  5 - 10 дни!
    Назад към блога