Често задавани въпроси

Шапката ми е прекалено свободна и пада често, какво да направя?

За голямо удобство, повечето наши шапки са изработени с ленти, който лесно да пристягате , при ветровито време. Предлагаме в допълнение и (кръгообразни тапи ),които намаляват размера.

Как правилно да избера своя размер?

Можете да разберете размера на шапката си, като вземете метър или конец , който аа увиете около главата си, точно над веждите и над горната част на ушите. Този метод ще покаже точният Ви размер за стандартно носене на шапка.

Ако искате да носите шапката си ти ( Ореол), моля измерете главата си в частта където бихте я носили, а именно малко над темето и около тила. За оразмеряване и преобразуване, моля, проверете нашата таблица с размери.

Как да се грижа за шапката си?

Отстранете праха и свободната мръсотия с мека четка, като започнете от лявата страна на шапката и изчеткате обратно на часовниковата стрелка. Ако трябва да премахнете нещо лепкаво, препоръчваме малка мокра кърпа и попийте с вода. Не излагайте шапката на топлина и вода. Това може да доведе до свиване на материала.

Мога ли да нося шапката си, когато вали?

Не е препоръчително шапките да се излагат на дъжд , повече от ръмене, тъй като това може да повреди цялостта им.

1.Ако шапката е намокрена , оставете я де изсъхне, след което вземете едно парче плат и изгладете внимателно периферията с ютия.

2.Ако шапката е твърде повредена и предходната опция не е удачна, моля свържете се с нас , за да направим всичко необходимо за нея.

Изработвате ли шапки по заявка?

Можем да направим шапка по поръчка. Персонализирането включва специфична форма на короната, дължини на периферията, ленти за шапки, покрития, декорация, цветове и т.н. Свържете се с нас или натиснете тук -> Индивидуална изработка

Колко струва доставката?

Доставката на нашите шапки се осъществява чрез куриерска фирма "ECONT" или "Спиди" до личен адрес или офис на куриерската фирма след потвърждение на посоченият от вас телефонен номер при поръчка.Цените за доставка се покриват от клиента и сумата може да варира.

Имам ли право на преглед и тест при доставка?

Да ! За всяка поръчка през сайта , всеки има право на проба и тест на място.